Předmět Autor Datum
O jaký prográmek by se jednalo?
vladah 08.08.2018 17:06
vladah
Dobrý den, moc děkuji za zájem. Jednalo by se o prográmek (mám již ve worldu detailně popsanou jeho… poslední
medvidek181 08.08.2018 19:32
medvidek181

Dobrý den, moc děkuji za zájem. Jednalo by se o prográmek (mám již ve worldu detailně popsanou jeho funkci - zatím jen první varianty - doplním obratem), který by na základě 2 PIR detektorů ovládal dvě uvítací show (nezávisle na sobě - dvě příchodové cesty domů) z dvou sad reflektorů (např. světelného hada - jedna z variant - a po jeho proběhnutí by zůstaly všechny reflektory z příslušné sekce svítit dokud bude PIR držet).
Jelikož mám vše před a za arduinem již hotové a funkční, tak bych hovořil pouze o dvou tlačítkách na vstupu a dvou sekcích LED diod na výstupu. Prostě se to dá popsat: tlačítko 1 ovládá 5 Led diod a tlačítko 2 ovládá dalších 7 Led diod.

Kdybych měl alespoň toto, byl bych šťastný.

Složitější varianta by nastala, kdybych do dalších vstupů připojil více polohový přepínač (ať již 1x12 poloh nebo 2x 6 poloh), kterým bych pouštěl na další volné vstupy log. 1 a podle přepnutého vstupu, by to provedlo vždy jinou uvítací animaci na výstupních Led diodách, která by vždy končila stejně - tedy rozsvícením všech LED (v příslušné sekci) dokud budu držet příslušné tlačítko 1 nebo 2.

Nejsložitější varianta by byla s použitím Arduno MEGA (abych měl dost výstupů) která by zobrazovala na display např. REFLEKTORY
PROGRAM 1
Ale to už chci asi nemožné.

I ty dva první kroky by mě moc pomohly a popsal bych je detailně jako tlačítka IN a Led OUT
Předem moc děkuji. Michal

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru