Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Proč je zápis na micro SD kartu, po určitém množství zapsaných dat, radikálně zpomalen?

Tvoje "invektiva" k odpovědi "mmorySD" byla sice smazaná (nevím kým), ale já ji ještě čet. A protože jsem na ní měl už napsánu reakci, tak ji přikládám zde.
"Nebuť labuť". Pro mne každá rada a názor dobrý. Nejsem sice žádný IT specialista, ale přece jenom mi to, aspoň trochu, zase něco "řeklo". ;-)
Teď trochu mimo dotaz.
Problematika současných možností "sdělovací" techniky a všeho okolo je zajímavá. Osobně nechápu, jak někdo někde byl schopen tyto věci vymyslet a byl schopen i zavést jejich výrobu. A za současné ceny!!!
Má představivost v tomhle směru končí u polovodičů, tranzistorů, rezistorů, kondenzátorů a cívek. :-/
Ale jak bylo možno "nacpat" ty tisíce (milióny, neřku-li miliardy) těchto prvků do velikosti smartphonu, nebo "chytrých" hodinek a třeba i té SD karty, to mi jaksi "hlava nebere". Zahrnuji to do kategorie, že jsou věci, "mezi nebem a zemí", které jsou pro mne nevysvětlitelné.:-(
To k nám snad museli, vzhledem k možnostem a rychlosti rozvoje tohoto oboru, přinést "mimozemšťané".:-D
Vždyť před 50-ti lety, v době mého mládí, se současný smartphon rovnal počítači s MW příkonem a vestavěným do samostatné budovy. A ještě před 30-ti lety jsme začínali na 8-mi biťákách (Atari, Sinclair), ke kterým jsme si museli dělat programy sami, v Basicu. Jinak se na nich akorát daly hrát primitivní hry. Neexistoval žádný SW, pouze tak ještě nějaké "texťáky".
A rychlost vývoje, možností HW a SW a miniaturizace, v tomto oboru, je neskutečná.
Teď mi asi napíšeš, že jsem "blbej", ale je to pouze názor, myslím, že poměrně vzdělaného technika, kterým jsem byl po celý svůj (už rovněž poměrně dlouhý) život.
A nepiš mi zase, že to mohu vydat "knižně", nebo jako "bak.práci". Což Ty máš asi ve velké oblibě.:-D:beer:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny