Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno session_start(); error headers already sent by [PHP]

Dobry den,

nedokazem vyriesit problem s PHP funkciou session_start(); pretoze mi neustale hadze chybu:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at */try.php:1) in */try.php on line 1

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at */try.php:1) in */try.php on line 1

V subore try.php ktory spustam na serveri je len tento kod:

<?php session_start(); ?>

nic viac. Viem, ze tato funkcia musi byt poslana este predtym, ako by sa do prehliadaca poslala akakolvek ina informacia, ale ked to robi uz aj so samostatnou funkciou, co s tym moze byt?

Webshosting mam u WebHouse s. r. o., kde som sa hned aj pytal na dovod, poslali my odpoved s obligatnym riesenim, ze nemam posielat do browsera pred volanim funkcie ziadny udaj, ale na otazku, preco to robi aj s temer prazdnym dokumentom, kde zjavne nie je co viac odstranovat, som uz odpoved nedostal. "Vdaka" vam chlapi z webhouse, ze vas za to platim. ;-)

Ako na riesenie problemu? Nieco mi urcite unika, ale co? Na localhoste mi to ide v pohode. BTW. ide o prihlasovanie pomocou sessions a cookies.

Vdaka za kazdu radu, chlapi. :beer:

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dakujem kazdemu, znacim za vyriesene. :-):beer: poslední
2laak 08.07.2008 13:24
2laak

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru