Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook MSI GX 700 tlačítko P1 a ovladač grafiky

Ovladace tahaj len zo stranok vyrobcu tvojho notebooku (www.msi.com.tw) pre tvoj notebook. Necpi tam nic ine, zvycajne to nie je kompatibilne. Keby to kompatibilne bolo tak by to mala nvidia na webe (jeden pre vsetky).
Verzia z dubna je uplne ok, myslis ze v dubnu boli zle geozony, a sposobili ze ovladac nefunguje a dodnes by to v MSI nezistili? :-)
Mozno by si mal lepsie rozpisat ze ako ti to pada a kedy a ake mas napr. teploty grafiky, CPU, atd. (da sa pouzit napr. speedfan). NB vseobecne je tazko uchladit a moze sa prehrievat (hlavne v lete).

P.S. prog.tlacitko si pozri v navode alebo pozeraj ci nemas predinstalovanu nejaku aplikaciu (napr. ikonka vpravo dole alebo start-progrmy) ktora by programovala tlacitka. Mozno to ani nie je programovatelne ale ma specialnu funkciu potom to bude v navode.
Inac moje skusenosti s cimkolvek od MSI su zalostne az katastrofalne, a ja by som od MSI uz nekupil ani sparatko, nie to este notebook. Uz mam sedivych vlasov dost kvoli vselijakym cinskym hovadam, vcetne MSI :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny