Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herní monitor ~15k

OBA tazatele: Prosim vas naprosto neposlouchejte sambilionka, uz jsme se o tom bavili a dela ze neslysi a asi ani nevidi.

Ty metry co pise jsou jeho subjektivni pohled, to je treba jasne rict!

Ja mam 32" monitor, koukam klasicky z pul metru, vidim vsechno a na hry je to naprosto super. Absolutne neni problem, ze bych neco nevidel v obraze. Naopak.

TV mam vzdalenou od kresla tak 2,5m je to 42" a klidne tam jednou dam 55", to je pro me maximum, protoze vic se mi tam nevejde. Ale teda urcite tam dam monitor, az je budou vyrabet jednou, zatim to necham jak to je.

Problem TV je, ze ja teda nedam 40K, nechci 50Hz obraz, treba u moji jde nastesti 60Hz, coz je na hrani her na TV potreba jako minimum. Dalsi vec, aby TV byla skutecne UHD a obraz nebyl softwarove upscalovany z nizsiho rozliseni. Dalsi vec, aby to bylo RGB a ne RGBW, to je taky dobrej podvod v levnych televizich. Ono to na sledovani TV nevadi, ale u slusnyho 4K BluRay uz to je videt, ze jsou to sunty.
Jak je to u te konkretni z vyssi cenove, nevim, informace se docela blbe shani, vyrobci taji co muzou, takze to je treba si dopredu dohledat a zjistit.

Jinak samozrejme nikde nerikam, ze nekdo nemuze zjistit, ze je pro nej 32" z pul metru moc nebo ze na 75" potrebuje vic jak 3-4 metry, je to individualni a treba si pred koupi vyzkouset nebo holt funguje to vraceni do 14 dni pri nakupu pres net.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny