Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem malware: GoogleEarthPro Portable, Aomei PEBuilder, WinPESE

Falošný poplach. Emsisoft Emergency Kit je výborný free AV, len sa plaší.

napríklad súbor GoogleEarthPro.exe a spol. nie sú docela nevinné súbory, lebo sa sporadicky hlásia na spriatelené servery. Nikto nevie z akého dôvodu, čo komu a kde v svojej horlivosti oznamujú.

Tieto "podprahové" pripájania tichošlápkov cestou portov (nemusia byť v Plánovači úloh ani zapísané v Registroch) je ideálne zistiť nejakým vhodným doplnkom pre Firewall nastavený v interaktívnom režime, aby ťa v bubline na monitore upozornil kam a kde sa ktorýkoľvek šmejd mimo telemetrických súborov či WU OS W10, pripája. Dajú sa pripojenia odsledovať manuálne nejakým vhodným SW pre kontrolu tokov in/out, lenže nastane problém, že nemusíš v tej rýchlosti spojenia a bleskového odpojenia zachytiť tok paketov v tom ktorom riadku. Niekedy sú to mžiky, fofry, bliknutia že ani oko očité jastraba nesíha. A, je to tam vyfičané.

Emsisoft Emergency Kit je dôsledný, upozorňuje takmer na všetky "nekalé" záležitosti tých skompilovaných súborov, ktoré nemá zakomponované v databáze vývojármi. Od toho si tu, tvor mysliaci s vlastným vedomím, aby si veci zistil, vyňal z detekcie alebo súbory vložil do karantény.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny