Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chyba po instalaci Windows 7

Tak jsem aktualizoval bios a udelal jsem reinstal na Windows 7. Instalace v pohode, skoro na konci jsem nastavil nazev pc a jmeno uzivatele a to je vse, protoze po dalsim restartu sice chyba nenaskocila, ale hazelo me to porad do biosu. Tam jsem nastavil OS na Windows 7, ulozil, ale opet me to hodilo samo do biosu. Zakazal jsem Secure Boot, Fast Boot a dalsich par veci, zkousel jsem snad vsechny kombinace zapnout/vypnout u vsech moznosti, ale vysledek je pouze ten, ze bud me to hazi do biosu, abych to prenastavil, nebo po nabehnuti se misto bootovani zobrazi cerna obrazovka s blikajicim podtrzitkem vlevo nahore a nic se nedeje dal.

V biosu hdd viditelny je. Nevi nekdo, cim to muze byt? Ja se tak tesil na Windows 7, a opet zklamani... Pritom tento bios by W7 podporovat mel, tak nevim, kde je chyba. Vypada to, ze zrejme budu muset zustat na W8. Ze by se mi chtelo kvuli tomu nb davat do servisu, to se mi teda nechce...
Pri kupovani noveho notebooku budu chtit, bud uz mit W7 nainstalovany, nebo budu chtit slovo, ze tam W7 pujdou a budou fungovat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny