Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chyba po instalaci Windows 7

Tak konečně se povedlo. Chyba asi je v instalátoru. Vyzkoušel jsem jiný a ten je ok. Je zajímavé, že se mi tohle ještě u předchozího pc a ani na virtuálu nestalo.
Když jsem zkousel ten zřejmě špatný instalátor znovu, po zadání jména uživatele se zobrazila nějaká chyba s přihlašováním, ale jen asi 2 vteřiny (u první instalace jsem mezitím něco dělal, takže jsem si toho nevšiml), a pak restart a černá obrazovka s podrtžítkem. Na netu byl návod, že se má v instalačce dát OPRAVIT a v příkazovém řádku něco napsat, ale ono mě to tam nechtělo ani pustit opravit, protože se prý instalační dvd neshoduje s nainstalovanou verzí. Tohle mě fakt pobavilo. :D Zkusil jsem teda jinou instalačku a je to v pohodě.
Koukám ale, že je problém s aktivací přes internet...

Já jsem zase nedávno zkoušel na virtuál nainstalovat Windows 95, ale VMware mi házel nějakou chybu a ani instalace se nespustila. Chtěl jsem ho zase vyzkoušet, protože jsem na něm hrál jako malý a instalačka má velikost jen asi 90 MB. XP snad půl giga, W7 a W8 asi 3,5 a kolik mají W10, to jsem se radši nekoukal. To bude časem růst a ubývat, když si tam s tím furt hrají.
Něco mi ale říká, že Microsoft ješte minimálně jednu verzi vydá - možná Windows 365, - ta už bude na dlouho zatím poslední a platit za ní budou úplně všichni každý rok! :DD

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny