Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak HTML tabulku(Celou) rozdělit do sloupců (jako CSS3 column-count:3)

do dokumentu není možné zasahovat–vysvětlím, Myslel jsem tím, že mám takto tabulku někde uloženou, nechci ji nějak parsovat a přeformátovávat, nedej bože počítat počet řádků. (I když to je možná těžké si představit , prostě nejde o nějaká dynamická data, co framework vloží do šablony a tam bych si v šabloně nějak ošetřil rozdělení na sub tabulky. []Prostě vstupní data je HTML řetězec s tabulkou.[/b])

Obalení tabulky do DIVu (nebo nalezení ancestora, který tabulku pojímá) je jakš takš ještě přijatelné. I když nejjednodušší řešení, co jsem myslel, je že dám do dokumentu nebo sdíleného CSS pravidlo TABLE.sloupeckova {partitionize-columns:4 } a jako magickým proutkem se všechny tabulky s touto třidou rozkouskují ve všech dokumentech.

Proto je nesmysl radit django (což je serverová věc, tam dotaz vůbec nemíří ; další důvod, že dotaz se týká vizuální prezentace dat, která jsout tabulková například dump databáze a nehci tedy do HTML nějak přikazovat strukturu ), ani Bootstrap (resp ano ,pokud bych de dozvěděl, jakou třídu mám dáta tabulce, aby se takto rozkouskovala, já bych se podívat do zdrojáku bootstrap.css a viděl bych, co daná třída nastavuje, takže bych se do dozvěděl nepřímo.

Navíc další důvod proti, jak by sis představoval, že bych měl to HTML upravit, když bych chtěl místo fixního počtu sloupců mít fixní šířku tabulky , takže "by se responzivně" tabulka fragemntovala podle šířky okna.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny