Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak HTML tabulku(Celou) rozdělit do sloupců (jako CSS3 column-count:3)

k prvemu odseku: ja tabuľky parsujem z JSONu (buď Array a objekty alebo 2D array podľa potreby), vätšinou nemusím vôbec rátať riadky ani nič, za všetko sa mi postará 3 riadky JavaScriptu s využitím Angularu a jQuery. Ak nejde o žiadny nemenný "bazmek" typu hotový plugin pre nejaký šablonovací systém, tak neviem kde je problém urobiť totéž.

k tretiemu odseku, nikto tu django neradil.

k štvrtému odseku: toto rieši aj to čo som popísal v prvom riadku, neco pridám do JSONu a ono hned sa mi pridá stĺpec ale ceľková šírka tabuľky sa nezmení, tú šírku definujem v CSS (stĺpce sa tzv. Squishujú, pridanie stĺpca teda nezmení rozmer ceľkovej tabuľky). Ukážka: https://codepen.io/chriscoyier/pen/xFcrp

trebárs si pridaj stĺpecc tak že skopíruješ siedmy riadok a vložíš ho hneď za tento siedmy riadok. Classy Row-[$číslo] si nemusíš všímať (vôbec nič nerobia). Ak tie dáta budeš parsovať z JSONu a využiješ 3 riadky JS, tak nebudeš musieť vôbec počítať počet riadkov, ani stĺpcov, ani nič. Len pridáš jednoducho hodnotu ktorú budeš potrebovať pridať alebo zmeníš hodnotu ktorú budeš potrebovať zmeniť. v 2D array to bude v podstate samo o sobe akoby tabuľka.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny