Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak HTML tabulku(Celou) rozdělit do sloupců (jako CSS3 column-count:3)

Flexbox/ gridflex je jen "modul" CSS, Bootstrap je kompletni "Framework" , tak co vlastne porovnavat ?

Porovnávam to preto, lebo Bootstrap bol zväčša (tým myslím viac než hodne často, možno asi aj v 98% prípadoch cca) používaný práve s cieľom vytvoriť to, čo momentálne jde vytvoriť len pomocou čistého CSS (CSS 3), ktorý již obsahuje práve tieto "moduly" ako flexbox, CSS Grid a pod, je tu málo toho čo ponúka bootstrap čo by riešilo niečo, čo by bežným CSS nešlo spraviť jednoducho, resp. ak je tu pár takých vecí tak sú to skôr veci ktoré zriedka potrebujete, takže vo výsledku bootstrap v roku 2018 bych hodnotil tak že je zbytočne zneužívaný a používaný aj tam kde by vôbec ho nebolo potreba. Samozrejme sú situácie kde ho používať je viac než výhodné, ostatne i tak platí že vo vätšine prípadov a povedal bych aj v prípade tazateľovho problému je Bootstrap zbytočný (ak má Bootstrap použiť len pre túto tabuľku... [vetu si dokonči]).

Myslím že na netu je tucet hotových riešení, na ktoré keby sa tazatel pozrel, tak by nemusel ani toto vlákno zakladať. Ostatne problém je (aspoň sa mi zdá), jak si už aj ty popísal, tazatel ani nevie vyjadriť ani sa spýtať či už nás či už vyhladávača že čo vlastne chce, mám pocit že sám nevie čo chce.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny