Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nestartuje windows a fixboot nefunguje. Jak opravit MBR ve windows 10?

ten dualboot druhého w10 je absolútne sprznený, zrejme chýbajú alebo sú poškodené systémové súbory. Darmo fixuješ/reparuješ MBR-ko. (Zrejme si zasahovala z priroritného W10 neodborne do zložky druhého W10, ktorý iba spí na oddiele a je teda možné vyčíňať, mazať súbory, zložky apod. "podpiľovať mu konár pod sebou", že po reštarte viac nenabootuje.

Jen chci vysvětlit. Windows jsem blbě vypla. Dvakrát natvrdo. A začal se chovat tak jak doteď. Na net jsem šla ze Slaxu ale livko mám na CD a nechtělo se mi neustále řešit ovladače k wifi, který ten Slax nemá. Jelikož byl disk rozdělen a na dvě partišny ( na druhé jsem měla jen filmy), tak jsem na tu druhou nainstalovala druhy win 10, což je pro mě jednodužší. Takže ten dual boot se objevil až potom. Nebyl tam defaultně. Nezasahovala jsem neodborně z jedněch Windows do druhých. Jen jsem ho blbě vypla.

Pokud jsem Tě dobře pochopila tak mi navrhuješ přeinstalaci Windows, ne opravu. Tím tvým přešrotováním ale přijdu o veškerá data a nastavení.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny