Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Njn, byli jsme léta zvyklí, že většina sportovních událostí byla na ČT zdarma. V dnešní době je ale… poslední
Ulrico 06.10.2018 16:36
Ulrico

Njn, byli jsme léta zvyklí, že většina sportovních událostí byla na ČT zdarma. V dnešní době je ale vše v podstatně jen o penězích. A sport je prostě byznys.
Ani já nejsem nadšený z toho, že když bych chtěl sledovat vše co mě zajímá, tak bych si musel koupit balíčky od různých operátorů, pač každý vysílá něco jiného, dle toho co koupí.
Mám Skylink, a to nejen kvůli sportovním programům. Hlavně kvůli tomu, že na rozdíl od pozemního vysílání zde běží programy v HD. Ale to, že O2 koupilo skoro veškerý fotbal a hokej, to mě fakt štvalo. Přesto mě nakonec jako zákazníka stejně získali. Ale až poté, co na jejich TV nemusím mít jejich internet a poté co udělali balíček Sport pack za 199,- a já nemusím kvůli jednomu programu kupovat celý balíček, který nepotřebuji. I takový moloch jako O2 pochopil, že prostě musí udělat takové balíčky na které lidi naláká. Chápu, kdo koukne na 2 zápas za měsíc, ten si to stejně nekoupí a bude brblat stále, ale ten kdo fotbalu fandí, sleduje svůj tým, tak ten prostě ty 2 stovky měsíčně na to dá.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru