Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr tv

No to cos napsal platí u těch 50Hz jestli se dopátráš co má ale viz zkopírováno níže nemůže bejt označená taková Tv jako 4k Ultra HD takže ok tam nemusí platit že je jedno jakou z těch 50Hz když někdo podvádí jenže to se100Hz netýká ,nebo snad chceš říct že TV s 100Hz panelama kde ceny začínaj kolem 30k maj tenhe odrb to snad ne.:-)

Výrobci z prvního tábora si totiž vydupali u Consumer Electronics Association (CEA) čtvercové pixely se schopností zobrazit plnou škálu barev a toho RGBW panel s obdélníkovými pixely a „jedním“ trvale bílým subpixelem dosáhne jen těžko. RGBW televizor by se tedy neměl pyšnit logem 4K UltraHD, neboť nesplňuje předepsané parametry.

Druhým indikátorem může být cena, která u dvou modelů při stejné úhlopříčce a výbavě může být odlišná. Méně RGB bodů totiž znamená pro výrobce nižší náklady na každý panel.

jezekhifi: Hisense není žádnej krám naopak vychází kolikrát obrazově líp než Samsung apod,jsou to Číňani co koupili Sharp a Toshibu a už dřív Sanyo co dělali luxus Tv, stejně jako Číňani koupili Philips kdysi.:-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny