Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem MS windows phone vs android

a pak nevyhovujici HW

To zalezi od urcitého typu, nic spolecného s OS. (moje lumie ma té RAM 3x tolik co tva uvedena + 64Bit 8Core CPU pro QuadHD OLED obrazovku, s podporu sifrovani : SSL v3.0, TLS v1.0, TLS v1.1, TLS v1.2/ B), ale ani u 640 (s prehranym windows 8.1 na Windows 10) jsem lagy nepozoroval.
O jakou jde presne verzi té Mozille ? Ted jsem ji stahl na porovnani do mého Android 7.0 telefonu a bez "Addonu" neumi vubec nic vic co kdejaky noName prohlizec, nebo je nejaka jina verze ktera nepotrebuje jeste neco zvlast doinstalovavat a hledat abych mohl cist zakladni textové soubory, .PDF nebo alespon public ePUB ? (takové ty zakladni veci co umi edge i bez adonu?), TTS také umi ? Jestli ano, text-to-speech funguje jen pro ePUB nebo i PDF ? V rychlosti je Firefox urcite rychlejsi jak edge ? Nejaky benchmark je mozny ? (staci javascript a html5 )
* Mozna jsem se spatne dival, ale nenasel jsem ani funkci Night-Mode, nebo i pro nocni mod musim hledat a instalovat addony ? Nebo v cem ze to ma byt vubec lepsi? , nerozumim, asi ty stranky pres neho vypadaji jinak (viz mozillovsky) jak pres jiny prohlizec nebo je tam toho napsanyho vic .. Ale + pro Firefox ze umi ulozit stranku jako PDF. ( u WP Edge je zase moznost Offline knihovy pro uzivatelé co by stranku v .pdf stahli za ucelem pozdejsiho cteni v rezimu offline coz by jako alternativa slo urcite akceptovat)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny