Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Xiaomi - fotak neuklada fotky

Zdar,

kolegyne ma Xiaomi Redmi 5A.

Normalne to vsechno fungovalo, az jednoho dne z niceho nic, prestalo jit ukladat fotky. Zapne fotoaplikaci a vyfoti, cvakne to a fotka se na sd-kartu neulozi.
Tak jsem koukal do nastaveni a ma nastaveno, ze ukladat fotky na sd-kartu. Prendal jsem to na vnitrni uloziste a uz to foti. Kolegyne vsak chce ukladat fotky na sd-kartu. Driv to normalne fungovalo a neni teda duvod, proc by to nahle melo prestat na sd-kartu ukladat.

Nakonec ma ve slozce /DCIM/Camera nejakych 3995 fotek, takze proc by nemely jit vyfotit dalsi. SD-kartu ma 64GB a volnou ma jeste polovinu.

Nevim co s tim, obnove do tovarniho nastaveni by se rada vyhnula.

Jinak me napadlo dat tu slozku Camera na externi disk a do pocitace a v mobilu ji vymazat. Nastane problem. V mobilu to vymazat nejde, chce to opravneni pro mazani a kdyz ho dam, tak se to zacykli a furt vyskakuje pozadavek na opravneni pro smazani.

Chtel jsem tu slozku smazat v PC, ale ani to nejde, pocitac ji v telefonu jako smaze, ale po odpojeni od PC se slozka znovu ukaze a smazani teda ve skutecnosti neprobehlo.

Vim, ze tu jsou na Xiaomi experti, tak snad nekdo poradite. Dik.

Jak zprovoznit fotak u Xiaomi, aby umel fotit na sd-kartu?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
VYRESENO. Po vymene sd-karty je to ok. Dekuji Sd-karta SanDisk 16GB Ultra stara 8 mesicu, bude ted…
RedMaX 21.09.2018 17:12
RedMaX
Mohl, ale to neřeš. poslední
forestek 21.09.2018 17:17
forestek

VYRESENO.

Po vymene sd-karty je to ok. Dekuji

Sd-karta SanDisk 16GB Ultra stara 8 mesicu, bude ted hledat uctenku, ale doufam, ze se k tomu SanDisk postavi celem a vyreklamuje to.

Snad tu kartu nemohl znicit ten Xiaomi ne?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru