Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co je to Plays?

Dnes ráno se mi to najednou samo nainstalovalo. Nějak se mi to nezdá. Sice se to tváří jako program k přehrávání videí, ale sama jsem to nestáhla a tak nevím, jestli to není cosi škodlivého. Hledala jsem info na Netu a to mne ještě víc znejistilo.Mám si to nechat, nebo odinstalovat? Děkuji za odpovědi...Flor
https://plays.tv/privacy

Předmět Autor Datum
Ak sa dá - odinštaluj. Tvári sa to ako normálna aplikácia, ale mám podozrenie (aj podľa popisu), že…
yYy 27.09.2018 17:35
yYy
Děkuji za radu, odinstalovala jsem. Flor poslední
Flor 27.09.2018 17:53
Flor

Ak sa dá - odinštaluj. Tvári sa to ako normálna aplikácia, ale mám podozrenie (aj podľa popisu), že je to skôr určené (okrem sledovania videa, jeho zdieľania na rôznych stránkach) aj na zber osobných údajov, prípadne aj na zber prihlasovacích údajov.
https://www.file.net/process/playstv.exe.html
Neznáme súbory (v tomto prípade to bude asi playstv.exe) sú potenciálne nebezpečné (malware), ak o nich nič nevieš, samé sa nainštalovali - už len to naznačuje, že je nebezpečný (inštalácia bez súhlasu užívateľa).

Recommended: Identify playstv.exe related errors

Important: Some malware camouflages itself as playstv.exe, particularly when located in the C:\Windows or C:\Windows\System32 folder. Therefore, you should check the playstv.exe process on your PC to see if it is a threat. We recommend Security Task Manager for verifying your computer's security. This was one of the Top Download Picks of The Washington Post and PC World.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru