Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jdou zálohovat sandboxy v Sandboxie?

Ahoj,

už přes 4 roky jedu PC (skoro) komplet v sandboxu. Mám tam všechen software i hry. Mám vždy jeden sandbox a v něm určitou skupinu programů podobné tématiky. Sice to dá ze začátku trochu práce to všechno nastavit na míru, ale díky tomu se pak obejdu bez antiviru a zpomalování počítače vlivem spouštění programů při startu.

Nemám potřebu počítač přeinstalovávat, ale napadlo mě, že až po nějaké době přejdu na jiný notebook, jestli nějak jdou zálohovat ty samostatné sandboxy a na novém počítači je tam naimportovat.
Když zkopíruju samotnou složku v adresáři C:\Sandboxie\[uživatel]\ a vložím ji tam nebo ji přejmenuju a vložím ji tam, tak Sandboxie ji nějak nechce v hlavním okně vidět.
Napadlo mě si celý ten výše zmíněný adresář zkopírovat a na novém počítači bych musel mít stejně pojmenovaný účet a v Sandboxie pak vytvářet identické názvy těch zálohovaných nynějších sandboxů a do nich přesunout nynější obsah.

Podobně by se dalo vyřešit přejmenování sandboxu, protože před přejmenováním Sandboxie požaduje smazání jeho obsahu. Nevím ale, jak korektně by to přejmenování fungovalo, protože v každém sandboxu je soubor "RegHive" a tam je nějaká konfigurace společně s názvem sandboxu, takže...

Jde to nějak zálohovat? Má s tím někdo zkušenost? Pokud ne, nevadí, ještě jednou si to v budoucnu zopáknu a budu mít zase pokoj. :)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny