Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Windows 10 - All Web Browsers - Zamrznutí při skenování staženého souboru

Vykop načisto príkazmi Dism.exe v PowerShell zo systému Defender a následne vymeť z Registrov každé jedno nájdené slovo "defender" spolu s identifikátormi CLSID. Tieto telemetrické špiny kapitalistické, americké v podobe Defender, Cortana, Bing, OneDrive, a spol.bloatware iba sňoria, šmejdia, brzdia beh OS, žerú systémové prostriedky, CPU, RAM, navyše bonzujú s odosielaním potichu, podprahovo na pozadí, kvantum šifrovaných 64kB súborov typu cookies na spriatelené servery akamai po nete smerom do hniezda MS.

Osobne nemám po Defender, Telemetrii, Appraiser, Ceip vo W10 ani stopu, ani niekde tajomne skrytú, utajenú ikonku. Idem v desine ako raketa, ako delo, okná lietajú ako divé, v milisec, pripojenie na net nebrzdí žiaden šmejd o čo sa postarajú stovky riadkov v súbore Hosts a Firewall nastavený v Interaktívnom režime s manuálnou blokáciu neželaných prenosov in/out. Lenže si vždy na mieru upravím pred čistou inštaláciou ISO W10 cestou nLite - v plnej licencovanej verzii.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny