Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Špatné fotky z flashky

Ako už viacerí tu písali - zálohovať na flešku nie je celkom rozumné.
Kto uvažuje logicky - zistí, že jedna záloha niekedy nestačí, vhodné je mať aspoň dve. Dnešné stroje majú HDD o kapacitách 1TB, takže nie je problém si HDD rozdeliť a urobiť jeden logický oddiel len pre zálohy.
To by mohla byť prvá záloha, potom druhá záloha na ext.HDD. Niektorí však využívajú aj mnohé funkcie synchronizácie a vytváranie zálohy na Cloud (to by bola tretia záloha, navyše dostupná odkiaľkoľvek).
Ale pokiaľ by niekto chcel sa na tie fotky sem-tam pozrieť - ponechať na pôvodnom mieste "pracovnú" verziu (originál) a s tou pracovať. Až po kontrole v originále potom vykonať zálohovanie (buď prepisovaním, synchronizáciou v Cloude, alebo prírastkovým spôsobom na iných zariadeniach).
Ja -napríklad mám pracovnú verziu, s ktorou pracujem, ak je OK, záloha sa urobí na inom logickom disku, k tomu na externom HDD, synchronizáciou v jednom Cloude a v druhom Cloude prepísaním starej zálohy novou. Takže mám 4 zálohy. Takže mám štvornásobnú istotu, že aspoň jedna bude OK.

Ale flešku ako zálohovacie médium by som NIKDY nepoužil - tá mi slúži len vtedy, ak potrebujem niečo niekam dočasne preniesť.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny