Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Potřebuji pomoc s výběrem komponentů na hry jako Space engineers, No mans sky a podobně

Dobrý den, byl bych vděčný, kdyby jste mi poradili co na této sestavě vylepšit, nebo jestli to s klidem můžu nechat s ohledem na hry které chci hrát. S tim, že ta cena která u toho seznamu je, je fakt maximum.. https://www.czc.cz/a87rncf4h4h6c9lejotu5gp0rc/seznam

hry které bych chtěl hrát.. - Space engineers, no mans sky, Far cry.. celá serie, Subnautica.. třeba i to pubg.. no a podobně. Přál bych si, aby to na high běželo alespoň na těch 75 FPS +. Také bych byl rád, kdyby to vydrželo třeba pět let bez upgradu.

Pokud by si chtěl někdo hrát tak tady mam seznam i s AMD https://www.czc.cz/eochhu9eh6j8da1jv59if1s2va/seznam
ale přál bych si jít spíš do intelu, jelikož rád objevuji nové věci a také mi přijde.. jak to říct.. srozumitelnější - co se týče popisu ve jméně.. ( intel core i5 - 8600...) snad rozumíte. Ale to bude asi jen muj osobní pohled..

To by bylo asi vše.. předem děkuji všem co se na tomto budou podílet. Jo a nesmějte se mi.. do ted jsem měl pouze ntb.. toto bude můj první skládaný počítač.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny