Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak omezit programům maximální spotřebu systémových zdrojů (CPU, RAM, ...)?

Však kdo pamatuje, první hřebíček do rakve kavlitného efeotivního výkonného softu byly tehdy nové a nenáviděné kolosálně velké šíleně pomalé a nekompatibilní přeplácané nic navíc nenabízející Windows Vista, a z čeho myslíte že vycházejí Sedmičky? XPéčko vycházelo co se bezpečnosti a práce týká z Windows 2000, co se multimediálních funkcí týká z Windows ME. Vista byl nový pomalý šmejd. Sedmičky jsou lepší Visty. Osmičky je žalostný zoufalý pokus o sjednocení OS pro PC, tablety a mobily, který skončil pomalým ohromným nenažraným neefektivním problémovým nicneumějícím systémem. 8.1 je service pack Osmiček. Desítky jsou to nejhorší co kdy přišlo, základ je Windows 8, ale jsou zpomaleny a prošpikovány tunami špionážního a telemetrického balastu a balastu pro vzdálené ovládání a vzdálené nastavení Windowsu 10 na uživatelově stanici ze serveru, nekomaptibilní pomalý nebezpečný problémový nenažraný šmejd.
Na poli internetových prohlížečů vývoj probíhal stejně, Chrome nabobtnal a zpomalil a zešpionážněl na úroveň jednoho z nejpomalejších prohlížečů (Chrome je do kvality de facto MSIE s osekaným nastavením a žádnými funkcemi) a všechny hlavní prohlížeče kromě MSIE který byl vždycky šmejd, (Firefox, Opera) přešly v tichosti na šílené jádro Chorme.
Na poli webstránek to je jasné snad každému co se děje, mnoho stránek, kde je jen nadpis, pár odstavců textu, pár odkazů a pár malých obnrázků se načítají a zpracovávají šíleně dlouho, problémově a často rozhozeně díky přeskriptování odpadními kontraproduktivními a reklamními a šmírovacími skripty, které často nejenže nejsou vůbec potřeba, ale jsou spíš na obtíž.
Mobilní platformy taky moc nemusím diskutovat, z tehdy natuněného nabušeného Symbianu, Maemo a Bada se přešlo na pomalý nenažraný patlací pro-stupídos Android, iOS a díky Bohu už mrtvé Windows Phone.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny