Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem unosný ping ve hře

Zdravím chtěl jsem internet který bude mít dobrý signál a stalý ping ve hře a tak jsem u nás zařídil internet 35 MB/s, že stahování jede pomalejc mi nevadí ale vadí mi ping ve hrách zajimalo by mě jaká maximální hodnota pingu je pro hraní online her například v cs:go mám ping kolem 35 az 65 a necitím se moc dobře při hraní a v rainbow six siege mám až 130 a nahoře se mi objevuje furt ikonka že se měni ping ve hře, myslíte že by měl v káždé hře být ping okolo 30? a nebo jeste mín a nebo je například 80 v rainbow six siege v pohodě me to moc nepřipadá akorát že u nás moc na výber internetové připojení nemám, podle čeho mám tedy vybírat abych měl ping ve hře pod 30? jsem připojen přes kabel do pc optika bohužel u nás ve městě není možná,a jediným zprostředkovatelem internetu s vyšší rychlostí je O2,vodafone atd ale nevím jestli to u nich nebude stejné co jsem slyšel tak ty internety stojí od nich zaprd ale nevím.

Předmět Autor Datum
Odozva v hre zavisi od milion vecia to predovsetkym to, kde je server fyzicky umiestneny a kade vedi…
fleg 04.10.2018 19:30
fleg
a lze nějak zjisti na jaký server se posíla packet?..protože třeba v siege už citím záseky při 120 poslední
Tomáš124 04.10.2018 20:04
Tomáš124

Odozva v hre zavisi od milion vecia to predovsetkym to, kde je server fyzicky umiestneny a kade vedie packet z tvojho pc na server. Paradoxne sa moze stat, ze packet z mesta do susedneho mesta pocestuje najprv cez pol republiky a az potom sa vracia na server.
Mozes mat najlepsieho ISP na svete, ale akonahle packet opusti jeho siet je uz v sieti ineho ISP a tam kludne moze odozva stupat a to uz ty ani nikto iny neovplyvni.
Do 100ms su akcne hry hratelne, ak si lepsi hrac mal by si mat odozvu do 50ms. Su sice borci, co tvrdia, ze potrebuju 5ms, ale to su nezmysli samozrejme.
Napriklad dvojklik trva cca 70-100ms, 5ms netrva ani nervova odozva v tele cloveka, takze takychto nadludi treba brat s rezervou.
Konkretna odpoved na tvoju otazku neexistuje.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru