Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nežádoucí reklama skoro všude

Nezačalo se toto stávat i někomu dalšímu? Od včera se mi najednou všude v chromu zobrazuje velké množství reklam. Zobrazují se i tam, kde dříve nebyly. AdBlock to neumí vyřešit. U všech reklam mám malý link adstructor.com. Dokonce i na této stránce, jak píši dotaz, ho mám na pravé straně. Dříve tam nebylo vůbec nic. Je to krpa u mě? Nevíte co se děje?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Asi to mám vyřešeno. Píši asi. Uvidím později ale zatím to je ok. Děkuji tímto Pablosovi. Nenapadlo…
Deniusa 06.10.2018 23:15
Deniusa
Koukal jsem na to a nova verze rozsireni z 5.10. Autor vede rozsireni jako open-source se zdrojakama… nový
RedMaX 07.10.2018 01:15
RedMaX
Uzavírám jako vyřešené. Po odstranění tohoto doplňku je vše v pořádku. poslední
Deniusa 09.10.2018 05:06
Deniusa

Asi to mám vyřešeno. Píši asi. Uvidím později ale zatím to je ok. Děkuji tímto Pablosovi. Nenapadlo mě, že doplněk, který funguje rok ok, začne po roce takto zlobit. Měla jsem nainstalovaný doplněk Adobe HDS/HLS Video Saver. Lítala jsem všude po netu a hledala pomoc. Narazila jsem na tento článek. Odstranila jsem doplněk a zatím je vše ok.

Koukal jsem na to a nova verze rozsireni z 5.10. Autor vede rozsireni jako open-source se zdrojakama na githubu a naposledy je tam pridal 19.9.

Docela by bylo zajimave zjistit, jestli ten adware pridal do rozsireni autor, aby neco vydelal nebo jestli mu to tam nekdo podstrcil primo v Chrome Store, uz by to totiz bylo v kratke dobe podruhe. Docela se obavam, ze zacne byt dost problem addony v Chromackych prohlizecich pouzivat. Sam uz jsem na to zareagoval a snazim se pouzivani addonu omezit, ale pouzivat Chrome a spol. bez addonu nejde, minimalne potrebuju synchronizovac speeddialu (FVD), překladač Google, uBlock Origin a DuckDuckGo Privacy Essentials.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru