Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nelze přehrát videa v iVysílání ČT

Dobrý den,

nefunguje mi přehrávání videí v iVysílání ČT - objeví se černá obrazovka uprostřed s hláškou "Nahrávám video" a dole šedý pohyblivý pruh.

Mám prohlížeč Chrome a OS Windows Vista.

Poradí někdo, co s tím.

Děkuji...

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
S Vistou už toho moc neuvidíš, Tyto staré OS už nepodporují iVysílání a nejen to. Přejdi minimálně n…
forestek 14.10.2018 07:17
forestek
A není problém spíše než s Vistou, s prohlížečem Chrome? Nerozumím tomu, ale k přehrávání iVysílání…
divizna 22.10.2018 14:23
divizna
A proč měnit OS. Napadlo někdy tyhle inovátory a aktualizátory, že na stávající systém jsou navázané…
ml1 24.10.2018 10:47
ml1
Ještě dodám, že mě tyto videa nešly nikdy, protože něco jako flash player mi do počítače nesmí. Kupo…
ml1 24.10.2018 10:53
ml1
Čt flash nepoužívá,ale HTML5.Linux také není spása,protože na něm nerozjedeš všechny programy pro wi… nový
kolemjdoucí1 24.10.2018 11:28
kolemjdoucí1
Tak video v Mozille stažené z uvedeného odkazu rovněž nefunguje, zřejmě je potřeba novější aktualiza… nový
divizna 24.10.2018 19:31
divizna
pokud nechci měnit OS chceš. vista je zastaralá stejně jako xp, prohlížeče na ni kašlou, použitelný… poslední
lední brtník 24.10.2018 22:11
lední brtník

A proč měnit OS. Napadlo někdy tyhle inovátory a aktualizátory, že na stávající systém jsou navázané některé programy a hardware, které už nemusí v novém systému mít podporu (pokud někdo stále používá tento operační systém navzdory vší masáži, asi pro to má nějaký důvod). Řešení se najde jistě víc, než přechod na jiný operační systém. I kdyby jím mělo být nabootování nějaké live distribuce linuxu (já třeba jsem si oblíbil mint, ale pro tyhle účely postačí cokoliv), tím zůstane původní systém nedotčený. Druhým řešením je virtuální PC a spouštět to v něm (opět linux, abychom zůstali legální), toto řešení jsem jistou dobu používal, když mi toto a další věci nechtěly jít pod XP. A poslední, co mě napadá je video si nejdřív stáhnout a pak si ho pustit v normálním přehrávači, problém je, že ta videa nejsou primárně určená ke stahování a proto to není tak jednoduché, ale návod na to se najít dá.

Ještě dodám, že mě tyto videa nešly nikdy, protože něco jako flash player mi do počítače nesmí. Kupodivu teď mi to v linuxu a mozile funguje bez toho, že bych tento děravý nosič virů a reklamy musel instalovat, takže buď je nějaká jiná cesta (html5) nebo to bylo součástí distribuce, nevím, nepátral jsem po tom.

Čt flash nepoužívá,ale HTML5.Linux také není spása,protože na něm nerozjedeš všechny programy pro win a víme kuloví co tazatel potřebuje.Z posledního odkazu co jsem dal tak by to mělo fungovat,protože to je přímo pro vistu,ale musí mít oba service packy a aktualizace.
Další řešení je pokud mu to dovolí hw tak přejít na vyšší operační systém.Druhotnou licenci sežene za pár korun a přeinstal je za chvíli hotový.

Tak video v Mozille stažené z uvedeného odkazu rovněž nefunguje, zřejmě je potřeba novější aktualizace Firefoxu (mám verzi 52.9 - ta je poslední podporovaná pro Vistu, další aktualizace není možná). Ty dva service packy nevím co jsou, jestli je mám).

Takže asi zbývá ten Linux nebo přehrávač Kodi, v tom se moc nevyznám. Jednoduché řešení neexistuje, pokud nechci měnit OS. I tak všem děkuji za návrhy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru