Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kde má Compiz konfigurační soubory a jak je editovat bez CCSM?

Dobrý den,
super věc :-D , v práci jsem povýšil :-D a nové pracovní oddělení mi poskytuje nové pracovní stanice, které už konečně mají lepší OS a lepší SW výbavu než předchozí :-D - na těchto prac. stanicích je instalován skvělý systém Linux Ubuntu Mate 18.04 (hurá!!! :-D) dokonce s nainstalovaným výborným překrásným okenním manažerem Compiz (3x hurá!!! :-D, teď budu chodit do práce ještě 20x raději). Samozřejmě jsem ihned zapnul Compiz, život si má přece člověk užívat, ne :-) ?
Bohužel ale není nainstalován ccsm (Compiz Config Settings Manager), přehledný grafický správce nejrůznějších nastavení Compizu a po druhé bohužel jako zaměstnanci ani nemáme heslo roota, takže nemůžeme instalovat žádné programy, ani ccsm.
Nanadla mě proto spásná myšlenka, tj. u většiny linuxových programů a součástí systému je možné upravit nastavení nejen přes grafické dialogy, ale i vyhledáním a úpravou konfiguračních souborů toho daného programu nebo součásti systému. Proto se potřebuji zeptat, nevíte někdo, kde jsou v Linuxu uloženy konfigurační soubory Compizu, případně i odkaz na nějaký návod nebo legendu, co a jak upravovat?
Děkuji moc!

Předmět Autor Datum
Tohle by mohlo pomoct: https://wiki.archlinux.org/index.php/Compiz/Configuration Je tam i "without C… poslední
Karel6666 15.10.2018 16:14
Karel6666

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru