Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem klavesnice, multimed tlacika funguji nekdy

mam na klavesnici ovladani hlasitosti, ale funguje jen nekdy, jak to zkusit opravit? Predtím pomohlo vypojit zapojit usb, ale rad bych aby to fungovalo stale, ostatni multimed. tlacitka funguji vzdy zatím, muze to byt ovladacem na zvukovku? Nesel mi nainstalovat z offic. stranek

Předmět Autor Datum
Né, audio ovladacem si nemyslim ze to bude :-) Jelikoz uvadis jen klavesnici, problém bude pravdepod…
COh 22.10.2018 22:10
COh
w10 https://www.alza.cz/yenkee-ykb-1010cs-cerna-d2647173.htm hele uz to vypadá že to zatím funguje,… poslední
grege 23.10.2018 20:13
grege

Né, audio ovladacem si nemyslim ze to bude :-)
Jelikoz uvadis jen klavesnici, problém bude pravdepodobne jen v softwéru klavesnice (pro tzv modifikacní klavesy / FN /). Reseni ? Stahnout [install-package] vyrobce klavesnice a nainstalovat (je-li jiz nejaky nainstalovany odinstalovat, pokud mozno z jeho slozky. Kliknout pravym tlacitkem na executable :> vlastnosti :> poloha ulozeni a odinstalovat pomoci unistall.exe vyrobce ktery se nachazi ve stejné slozce jako ten **.exe). Nepouzivat systémovy proces unistalatoru. Systémovy muze (neni podminkou), ale muze nechat nejaké ulozené vlastnosti treba v registrecnim klici a podobne kde po re-instalaci by byly ulozené jakoz to posledni vazané nastaveni coz urcite nechces vid ? . Tady ty in_unistalatory delaji lepsi cistku (vi presne kde a co pri instalaci zapsali, maji své prava /které zdedili jiz u instalace). Jestli byvala instalacni slozka po novém spusteni PC nezmizi , tak ji jen smaz pres pravy klik.

Predtím pomohlo vypojit zapojit usb, ale rad bych aby to fungovalo stale, ostatni multimed. tlacitka funguji vzdy zatím, muze to byt ovladacem na zvukovku? Nesel mi nainstalovat z offic. stranek

# Kdyby slo problém s USB porty a ovladace SB_ridge, projevovalo by se ti to na i na ostatnich zarizenich které jsou pripojeny na jeho rozhrani (ve spravci zarizeni by jsi mel u "systémovych prvku" vykricnik).
Klidne zkus klavesnici zapojit do USB 2.0 nebo jiného portu. Kdyz budes moc na vazkach, tak ji zkus zapojit do jiného PC, zkratka klasika. (jestli ti nesel naistalovat ten to jsi zkousel, jsi instaloval bud x64 bitovy na x86 operacni systém, nebo jsi stahl na jiny typ zarizeni. Myslis ze bys jsi mohl alespon napsat jakou mas znacku klavesnice a jaky pouzivas operacni systém ? Dik ;-)).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru