Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem WatchDog.exe

Zdravíčko,

rád bych se optal na jednu věc. Jedná se o to, že pokaždé když zapnu PC, tak automaticky zapínám i task manager, abych případně viděl, jestli se mi nezapíná něco navíc, abych si to vypnul, takový zlozvyk. Každopádně, nedávno jsem začal vídávat "WatchDog.exe", který se jen zjeví na 1-2 vteřiny a zmizí. Šel jsem ho najít na internetu, abych zjistil o co se jedná, podle některých článků je to součást nějakého mobilního programu či co a podle jiných je to spyware.
(Můj antivirus je Bitdeffender)

Ihned jsme šel teda spustit scan celého PC, poté nenašel nic. Tak jsem restartoval PC abych se podíval, jestli se tam WD znova zjeví a zjevil.
Tak jsem šel ještě zkusit Eset online scan, který taky nic nenašel. Začalo mi to být zvláštní, tak jsem postupoval dál podle internetových rád, jak najít případné programy, které anitviry nemůžou, zahrnující TCPView, zkoušení najít cestu k programu skrz cmd, a potom ještě prohlížeč událostí s tím, že mi ukáže historii těch programů, co se spustily a vyply. Jediné, čeho jsme se dohledal byl teda LiveKernelEvent, kde byl WatchDog, ale ne exe.

Co si o tom mám myslet ?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Well, stále nic. Nechápu to naprosto :D poslední
opičítanec 17.10.2018 18:46
opičítanec

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru