Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bios, jak do nej?

zdravim, nemuzu se dostat do biosu, hned po spusteni mackam Klavesu F2.Del,Delete,F10,F12, ale nic se nedeje, normal zacne startovat windows pak.. nic z toho nereaguje, zkousel jsem to tak 20x vzdy po jedne klavese a vysledek zadny, vzdy se zacne nacitat windows po 5 sekundach.. nevi nekdo jak se tam dostat? zakladní deska: HP 2b52 p0

Dekuji.

Edit: klavesnice je zapojena do USB, a sviti ze funguje. zkousel jsem i jine usb porty.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Myslim ze tvuj problém muze delat aktivovana funkce "Fast Boot" pri které se do BIOS muze byt tezsi…
COh 16.10.2018 23:35
COh
Diky oboum za vas cas, fungovalo drzeni F10 po dobu 5-10sec. Diky moc nový
Michalek20 17.10.2018 01:24
Michalek20
Podržením ESC se dostaneš k dalším možnostem (diagnostika, Bios...) poslední
Stoupa007 17.10.2018 05:16
Stoupa007

Myslim ze tvuj problém muze delat aktivovana funkce "Fast Boot" pri které se do BIOS muze byt tezsi dostat jelikoz je pouzita jina b.smycka (zbuzeni PC bez check_POST BIOSU)
V nastaveni (do windows se dostanes ne ?) fukci nastaveni napajeni rychlé spusteni dezaktivuj. Muzes pouzit i konsoli a prikaz typu powercfg /h off. (mozna -h na misto /h nejsem si jisty)
Jestli nejak na nic nedojdes tak zkus vytahnout CMOS baterii. Po vytahnuti se do BIOSu dostanes pri prvnim spusteni zarucene.
# Kdyby slo o problem s USB (kompabilita, driver) tak by sel pouzit PS/2 adapter, ale IMHO to dela fast boot.

Existuje i varianta drzet "SHIFT" a kliknout pritom na "RESTART" (jako pri vynuceni Safe Mode u Windows 10") na levo dole ve "Start Menu" , tam jak vypinas PC. Vyjede ti nabidka (Microsoft to tusim pojmenoval): "Advanced Troubleshooting Tools" - kde jde zvolit i (vice moznosti :> dalsi ) : "zmena nastaveni mikroprogramu UEFI". Tak na to klikni a spusti se ti prostredi BIOS ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru