Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kaspersky vs microsoft essentials

pardon že se vměšuji.
co jsem přeletěl vaši komunikaci s tlamolepem z živě, je celá k ničemu.
pište si tam vy dva co chcete, onanujte si nad tím do desáté úrovně, ale takto klasické bfu nefunguje (ano, přesně to které položilo dotaz a kterých je 95%).

dotaz položila lama, která si myslí, že v této době je mu antivir k něčemu - a čím hvězdičkovanější blokátor, tím lepší.
praktické letité zkušenosti na poradně i fyzicky v korporátu, kde nejchytřejším odvirovatelem je manager, hovoří opačně.

nemám vás za až takové hlupáky, jakými se tu předvádíte. jen vám chybí trochu praxe z nepřetržitého provozu po různých shithole, kde k těm krámům nemáte ani fyzický přístup a potřebujete s jejich nákazou vyjebat na dálku.
za to ms nerozdává svazácké průkazky ani nedostanete žádné lajky, je to nuda.

a doma = kvůli kterému tentro thread vzniknul?
snad už chápete, že něco jako klasický vir je dnes zcela minoritní nákazou. ale naprosto dominantní bude libovolný hloupý neskrývající se adware/spyware, který si ten lama uživatel administrator obvykle instaluje sám.

orientovat lamerského tazatele na blbý neschopný antivir proto není správná cesta. mou snahou bylo popsat mu rozdíly mezi nákazami, aby byla vidět i omezená účinnost antivirů. že zaměření se pouze na tradiční viry téměř z minulého století je hloupý směr a pro ty co nekradou sw i vyhozené peníze za zbytečnost.

váš přínos k této debatě zhodnotila už nějaká guma v tv: "chce se mi zvracet". ale jsme v česku, nic jiného od vás čekat nejde.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny