Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kaspersky vs microsoft essentials

nejde tak ani o zobrazovani reklam ale o ty vyskakovaci okna odkazujici na ruzne reklamy nebo na stranky po kterych mi antivir hlasi zablokovaní čeho si
a tak se ptám..je na tenhle muj problem nejlepsi v real time mit antivir popřípadě jaký, nebo nic, nechat si to nasrat do pc a často manuálne spustit nejaky ten malware spyware adware programy a cely pc zkontolovat a vycisit, nebo mit misto antiviru nejaky malware spyware adware program zapnuty v real time? opakuju že si do pc nic nestahuju z torrentů

Jedinne spolehlive reseni je na ty online streamy nechodit.

Antivir typu Kaspersky asi neco zablokuje, ale nemusi vsechno. AdBlock muze hodne pomoct (doporucil bych uBlock Origin), ale taky to zachranit nemusi. Jde o to, ze ty sluzby ho mohou detekovat a pozadovany obsah s nainstalovanym AdBlockem nespusti. Obejiti nemusi byt pro bezneho uzivatele trivialni.

Samozrejme je pravda, ze za normalnich okolnosti se samo nic nenainstaluje, ale bezny uzivatel nekdy nemusi rozeznat, kdy uz nastal problem a omylem klikne a nainstaluje.

Asi je to odpoved, kterou jsi nechtel slyset, ze nejlepsi opatreni je prevence a na pochybne online streamy nechodit.

Naopak videa stahnuta pres torrent nevidim z hlediska bezpecnosti problem, tam bude spis problem s legalnosti. Ale to uz je jine tema.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny