Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Navigácia alebo mobil

Dobrý večer som vodič dodávky a často cestujem. Chcem skúsiť navigáciu. Mám len starší telefón. Mám kúpiť dotykový nejaký lepší telefón alebo kúpiť navigáciu priamo do dodávky? Rozpočet do 200€ . Pekný večer. Ondro.

Předmět Autor Datum
Já osobně používám aplikaci Nokia here na mobilu, a je to lepší než předchozí Garmin nuvi 255 (nebo…
jezekhifi 01.11.2018 19:17
jezekhifi
Dle mne urcite rozumny mobil, v limitu s rezervou treba Xiaomi Redmi 5 Plus Global. Navigace - jako…
lucifer 01.11.2018 19:52
lucifer
Za mě rozhodně mobil, pokud by měl sloužit jen jako navigace, tak klidně něco základního v cenové hl… poslední
Potkan007 01.11.2018 19:59
Potkan007

Dle mne urcite rozumny mobil, v limitu s rezervou treba Xiaomi Redmi 5 Plus Global. Navigace - jako programy do toho mobilu jsou i zdarma, kdyby nestacili s OSM mapami tak si jde koupit s necim jinym. K zvazeni i moznost neceho jako Waze, pokud by byly i mobilni data - vic poradi jini, ale je to hodne chvalene s tim ze jsou "online" - aktualni informace o situaci z internetu.

- vseobecne s mobilem je tech moznosti mnohem vic nez s jednoucelovou navigaci.

Za mě rozhodně mobil, pokud by měl sloužit jen jako navigace, tak klidně něco základního v cenové hladině kolem 2500 Kč (100 Eur). Sám takový telefon v autě mám. Na rozdíl od hotové navigace nabízí možnost vybrat si vyhovující program, já používám HERE WeGo. Aktualizace mapových podkladů zdarma, stáhnu si státy, které potřebuji, s datovou SIM si zvládne stahovat dopravní informace, takže mě nežene zbytečně do kolony. Nemusím řešit věci jako oblast předinstalovaných map a placené aktualizace. Navíc poskytne telefon ještě další funkce. V případě potřeby zastoupí foťák, dá se na něm koukat na videa, prohlížet internet.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru