Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Samsung Android 4.4.2 Nezobrazuje Wifi

Ahoj
Mám problém a už nevím kde se zeptat (google neporadil). Mám samsung S3 neo android 4.4.2 a cca 10dní nejde připojit k wifi prostě je vůbec nezobrazí nebo zobrazí jen jednu jedinou dříve uloženou ke které se připojí. Nedělal jsem žádné změny v síti ani nastavení mobilu. V aplikaci wifi analyzer zobrazí třeba 10 wifi (sousedi v ulici, poskytovatelé, firmy, obchod. atd) ale v telefonu ne. Zkoušel jsem i nouzový režim kdy se spustí jen čistý android v základním nastavení bez doinstalovaných aplikací třetích stran a i tam to nefunguje.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Možná mám jiné řešení. Povídáš - nelze dát d továrního nastavení, že tam máš různé apk? A pročpak si…
tojezdenek 06.11.2018 14:56
tojezdenek
Vypada zajimavě ale má zásadní vadu: "App Backup nezálohuje vaše data nebo nastavení aplikací, ale j… nový
MikeO 07.11.2018 23:54
MikeO
ten cenný doplněk nemá možnost uložit údaje? nemá support od autora? nový
lední brtník 08.11.2018 01:12
lední brtník
Většina těch aplikací o které mi jde nemá možnost "vyexportovat" data a pokud ano tak přes nějaký cl… nový
MikeO 08.11.2018 03:53
MikeO
Výše jsi neuváděl, co vše chceš zálohovat - jmenoval jsi pouze aplikace. Pak řešení bych viděl v tom… nový
tojezdenek 08.11.2018 09:42
tojezdenek
Hry nehraju. Jedná se např. O podrobné domácí účetnictví, seznam závodů kterých jsem se zůčastnil s… nový
MikeO 09.11.2018 23:54
MikeO
Technicka poznamka ciste pro tve zamysleni: co budes delat, kdyz ti tak stary telefon ze dne na den… poslední
RedMaX 10.11.2018 00:32
RedMaX
Stažena aplikace Wifi connect je jich tam pod tím názvem hodně některé nefungují jen zobrazují full… nový
MikeO 10.11.2018 00:02
MikeO

Možná mám jiné řešení. Povídáš - nelze dát d továrního nastavení, že tam máš různé apk? A pročpak sis ty apk nezálohoval?

Moje rada je v tom, do pc si stáhni App Backup Restore Transfer https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.appbackup - je to zálohovací soft na apk. Propoj pc s mobilem a App Backup Restore Transfer přenes do mobilu - nainstaluj. Pak App Backup Restore Transfer nastav tak, aby ti nainstalované apk zálohoval na kartu a App Backup Restore Transfer spust a zálohuj.

App Backup Restore Transfer ti vytvoří zálohu všech apk, co v mobilu máš - a třeba už ani nejsou v Google play. Kartu pak vytáhni a mobil dej do továrního nastavení. A potom vrátíš kartu a můžeš apk nainstalovat zpět. A budeš mít jistotu, jestli je wifi OK. 8-)

Většina těch aplikací o které mi jde nemá možnost "vyexportovat" data a pokud ano tak přes nějaký cloud ke kterému se často ani nejde připojit nebo je draze zpoplatněný a nezaručuje, že odeslaná data půjdou opět stáhnout a fungovat. Každopádně hlavní problém je proč telefon přestal zobrazovat dostupné wifi

Výše jsi neuváděl, co vše chceš zálohovat - jmenoval jsi pouze aplikace. Pak řešení bych viděl v tom, že App Backup ti zálohuje nainstalované aplikace. Relativně, kdyby se ti zadařilo u zařízení wifi zprovoznit a pak zálohované aplikace spustit, snad dokážeš znovu nastavit, jak už jsi to dokázal jednou. A data - jak je to tak nesmírně důležité, propoj zařízení s pc a přesun důležité soubory přes kabel do pc (fotky, doklady, maily atp.). A jestli - a mi to tak přijde, že bys chtěl zálohovat nějakou hru, co jsi hrál ty 2 roky a chceš s ní pokračovat přesně, kde jsi skončil ?.?.?. ...o takové variantě řešení nwm. Spíše se pak zkus zamyslet nad tím, jestli nenavštívit nějakého odborníka, aby ti pomohl se závislosti na hře se zbavit. Ale třeba se mýlím, když ta důležitá data jsou tak "tajná". 8-)

Hry nehraju. Jedná se např. O podrobné domácí účetnictví, seznam závodů kterých jsem se zůčastnil s výsledky, řezné podmínky pro různé nástroje, materiály zjištěné praxí, emaily které jsou jen v tel. ne ve schránce na webu, adresář zákazníků se jmény, adresy, elektronickými kontakty poznámky atp. který bych ručně přepisoval do excelu týdny, skladová aplikace se seznamem zboží podrobnostmi nákupu prodeje a QR kody k nim, zello ke kterému nemám heslo tak se nemůžu odhlásit a přihlásit v jiné instalaci mám tam asi 84 lidí se kterými potřebuji být v kontaktu pracovně nebo soukromě není na ně často jiné spojení než přes tuhle aplikaci. Záznamy o spotřebě paliva, správce hesel pro šifrované soubory které bych bez něj už nikdy neotevřel, aplikace pro e-bankovnictví nedávno zrušeného účtu s historií plateb které nejsou jinde uložené a stále z ní čerpám. A desítky dalších věcí.

Technicka poznamka ciste pro tve zamysleni: co budes delat, kdyz ti tak stary telefon ze dne na den zkape? A ze se to u tehlech telefonu klidne stat muze. Proste s tim co pises, bys nad nejakou zalohou mel pospekulovat, dokud jeste mas co zalohovat.

Stažena aplikace Wifi connect je jich tam pod tím názvem hodně některé nefungují jen zobrazují full screen reklamy ale jedna z nich je bez reklam a umí zobrazit sítě a k vybrané se připojit, dal jsem zástupce na hlavní obrazovku a v nouzi lepší než nic než se vyřeší proč je přestal zobrazovat telefon přestože v info řádku třeba zobrazí "dostupné wifi sitě" seznam je prázdný.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru