Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Blokování stranek

Zdravím, potřebovala bych poradit
Potřebovala bych pomoct, jak zablokovat stránky, např. když se budu snažit vyhledat něco se slovem "Brno", ať to nic nenajde, nebo prostě ať stránky nefungují. Je nejaka možnost, jak to udělat? Jednalo by se o tablet, kde se používá převážně Chrome a připojujeme ho přes WiFi.
Děkuji :-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Je škoda, že tazatel za 30 hodin neupřesnil dotaz. Protože v nadpisu je blokování stránek a ptá se ť… nový
HOlh 09.11.2018 08:29
HOlh
Omlouvám se, asi jsem to blbě napsala a nešlo to přesně pochopit. Přesně tak. Myslela jsem blokování… poslední
Aloha 09.11.2018 12:00
Aloha

Je škoda, že tazatel za 30 hodin neupřesnil dotaz. Protože v nadpisu je blokování stránek a ptá se ť to nic nenajde nebo nefungují.

Návrhy:
zkusit přeformulovat dotaz, klidně netechnicky, aby bylo známé co vlastně chceš.
Otázky: naťuknuto v poslední větě dotazu: Má to být jen na jednom tabletu, má to dané sítim, jen pro určitý program, nebo na nějaké cilové stránce?
Co přesně znamená termín snažit vyhledat. Protože pokud se někdo připojí přes https (aspoŇ bez MITM), nelze vědět obsah komunikace. Leda preventivně blokovat celý web a povolovat nebo stripoval SSL. ... Ale to jsme se dostali do jiných intelektuálních sfer než tazatel.
Jak moc účinné to má proti odpůrci být, jestli to má být něco na úrovni nastavení skrytého atributu k tajné složce nebo aktivně něco zašifrovat a nedovolit bootovat jiný OS. Tedy jestli odpůrce to vzdá při nejjednoduší blokaci, nebo jestli si umí najít cesty.

PS: Brno bych neblokoval, jen vyměnil vedení, spíš bych blokoval ANO

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru