Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Podpora Windows 7?

DirectX12 jsou pouze a jenom na Windows 10. Jiste dnes je opravdu malo her, ktere se bez DX12 neobejdou a vzhledem k delce vyvoje her bylo DX12 obvykle dodelavane na DX11 a proto lze s nizsim DirectX hry spustit i na Windows 7, ale jak dlouho bude tento stav trvat? Proto je proste nesmysl na Windows 10 s novym PC neprejit.

Moje komentare jsou v tomto ohledu zcela nezaujate, mame doma PC s Win10 a PC s Win7, ale sam byvam nejvic na Win7. Hry co hraju ja vic opravdu nepotrebuji, nicmene vim, ze vzhledem ke hram je Win10 nevyhnutelne a novy pocitac bych uz stavel jen na nich. Linux je super, ale na AAA hry to proste neni.

---

Od Rockstar jsem hral jedinnou Max Payne 3 a ac me dojmy prezentovane na herni poradne byly spis pozitivni, mozna i diky tomu, ze zaroven jsem hral Crysis 2, ktere mi proste nesedlo, s odstupem casu jsem dospel k nazoru, ze Rockstar skrtam a zadnou hru uz od nich hrat nebudu. V podstate jsem si uvedomil o kolik byly puvodni hry od Remedy Max Payne a Max Payne 2 lepsi a na Rockstar jsem zanevrel. Z RDR2 jsem videl znacnou cast gameplaye a vim, ze tohle ten az kinofilmovy styl je neco, co urcite nechci vyhledavat a jen by mi to pripominalo zklamani z Maxe Payna 3. Tudiz jen at si Rockstar necha RDR2 pouze pro konzole. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny