Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Webová grafika: Photoshop nebo Corel?

Ahoj,

věnuji se webdesignu a veškerou grafiku si vytvářím sám (vlastní fotografie a ilustrace, buttonky, loga, atd.). Na grafické úpravy používám IrfanView a windowsácké malování, které má samozřejmě omezené možnosti. Proto bych rád "upgradnul" na nějaký profi program - na výběr mám k dispozici Photoshop nebo Corel. Pracovat neumím ani s jedním, takže se do toho budu muset vrhnout a učit se, učit se, učit se. :)

Který z nich byste mi doporučili? Potřeboval bych ho zejména na tvorbu tlačítek, backgroundů do tabulek, logotypů a bannerů. Fotografie bych upravoval minimálně, na ně mi stačí zmíněný Irfan.

Díky moc za názory.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak jak si pročítám vaše reakce, asi bych se přiklonil k tomu Corelu... Beru ohled i na onu uživate… poslední
Globík 16.07.2008 15:36
Globík

Tak jak si pročítám vaše reakce, asi bych se přiklonil k tomu Corelu...

Beru ohled i na onu uživatelskou menší náročnost oproti PS (přece jen se budu ovládání učit od píky, takže jsem opravdu "blbý" :-) ). Úpravami již hotových obrázků a ilustrací se budu zabývat minimálně, jde mi o to vytvářet je nové.

Vyhrabal jsem CD s Corelem 11, takže by to mělo být OK. 11 je lichá. :-)

Zeptám se ještě na jednu věc - nevíte někdo, prosím, zda se kdesi na webu nachází nějaký kurz Corelu...? :-[ Mám na mysli něco na způsob jakpsatweb.cz, nebo tak. Abych se neukvapil nákupem nějaké tištěné příručky. :-)

Díky moc.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru