Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem DVI-D monitor připojení k DisplayPortu

Zdravím,
chtěl bych se zeptat na možnosti připojení DVI-D monitoru k DP, myslel jsem si, že to bude easy a koupím DP(zdroj) > DVI-D DL kabel(monitor), ale nefunguje to, podle toho co jsem našel DP port signál není kompatibilní s DVI-D či HDMI, ale existuje ve verzi DP++, která je dokáže emulovat (myslím taky VGA nebo google kecá), ale nevím jak zjistit co přesně za DP porty mám na grafice, každopádně kabel pasivní DP to DVI-D nefunguje, budu asi potřebovat aktivní převodník nebo něco, možná bude lepší to připojit přes kabel HDMI to DVI-D? (pokud to nepůjde přes DP, to HDMI je tam jen jeden port) To by mělo fungovat na 100% i s pasivním kabelem?
Díky za odpovědi

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
bylo by dobré vědět, který neznámý model monitoru jsi přes kterou neznámou redukci připojoval kte kt…
zich metero 10.11.2018 20:20
zich metero
Sekundární monitor BenQ G2220HD jsem připojil přes tenhle kabel: https://gembird.nl/item.aspx?id=789… poslední
stylar 10.11.2018 20:41
stylar

bylo by dobré vědět, který neznámý model monitoru jsi přes kterou neznámou redukci připojoval kte které neznámé grafické kartě(nebo výstupu) v jakém neznámém počítači. A jaké neznámé rozlišení se tam pokoušíš zprovoznit.
A také co znamená že nefunguje to.

Mně třeba funguje za $9 redukce z miniDP na VGA,HDMI,DVI. Je třeba možné,že právě je potřeba aby, aby i redukce podporovala DVI-DL .

Sekundární monitor BenQ G2220HD jsem připojil přes tenhle kabel: https://gembird.nl/item.aspx?id=7893 ke grafice MSI RTX2070 ARMOR (vlastně sestava v podpisu), rozlišení by stačilo nativní 1920x1080@60Hz ale monitor mi nedetekuje a píše "Sign. kabel nepřipojen" a vypne se. Zkoušel jsem i jinou grafiku a dokonce i naopak (což je hovadina), takže jsem vyzkoušel všechny možnosti jak kabel připojit, ale pořád žádný signál...

Enables to connect a DVI display to a DisplayPort video source

jo tohle píšou u kabelu, ale nevím za jakých podmínek teda... asi jen přes ten spešl DP++ port

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru