Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem USB sluchátka - OS Vista HP

Ahoj,
potřeboval bych poradit.
V PC mám standardně zapojené reproduktory a teď jsem si koupil USB sluchátka. Potřeboval bych, aby se mi po vypnutí sluchátek automaticky nastavilo jako výchozí zvukové zařízení z USB na reproduktory.
Lze to nějak nastavit? Díky

Předmět Autor Datum
nejak to urcite asi pojde
Michal2 15.07.2008 16:02
Michal2
Dík :-/ Alespoň už vím, že to nějak určitě pojde :-D
Martincca 16.07.2008 15:27
Martincca
Kupovat USB sluchatka je prepana co za blbost. To nemozes kupit sluchatka normalne a strcit do zvuko…
MM.. 16.07.2008 15:54
MM..
Koupil jsem je z důvodu že jsou bezdrátová. Ten USB je pouze vysílač (Logitech ClearChat PC Wireless…
Martincca 16.07.2008 16:53
Martincca
Ja neviem mna by kupit taku USB blbost urcite nenapadla, ale zavisi to od Windows a od ovladacov, ak…
MM.. 16.07.2008 17:01
MM..
inac malo by to prepinat automaticky http://logitech-en-amr.custhelp.com/cgi-bin/logitec h_en_amr.cf…
MM.. 16.07.2008 17:09
MM..
Paráda, díky... :-D . Já měl sice sluchátka vypnutý, ale nechal jsem v USB ten vysílač. poslední
Martincca 16.07.2008 17:34
Martincca

Kupovat USB sluchatka je prepana co za blbost. To nemozes kupit sluchatka normalne a strcit do zvukovky? (trebars cez rozdvojku 3.5mm jack -> 2x 3.5mm jack alebo ak je zapojeny predny panel tak do predneho panelu)
Co sa ti tam nastavi a kedy predpokladam zavisi od ovladacov, takze si k tomu kramu skus stiahnut najnovsie ovladace z webu jeho vyrobcu, ak to nepomoze tak to vyhod alebo prestavuj rucne. Este mozes skusit Win aktualizovat, posledny SP a vsetky zaplaty.

P.S. este inac niektore programy maju extra nastavenie ze ktoru zvukovku pouziju, takze moze sa to dat urobit aj tak, ze budes mat sluchatka strcene stale, vo Win si nastavis defaultne nech ide zvuk na normalnu zvukovku (nie do sluchatok), a len v nejakom programe (mozno to vie aj skype, zhlavy neviem) nastavis aby pouzival tu USB zvukovku (sluchatka).

Koupil jsem je z důvodu že jsou bezdrátová. Ten USB je pouze vysílač (Logitech ClearChat PC Wireless). Ovladače k tomu nejsou žádný, ani na webu :-/. S tím extra nastavením máš pravdu, našel jsem to u Skype, Messengeru :-). Ale já je koupil hlavně kvůli hrám. Jsem jsi myslel, že to bude s tím přepínáním jednodušší...
Neexistuje třeba nějaká klávesová zkratka nebo příkaz přes kterej by to šlo "rychle" přepínat?

Ja neviem mna by kupit taku USB blbost urcite nenapadla, ale zavisi to od Windows a od ovladacov, ak to klavesovu skratku ma tak sa to da nastavit v ovladacoch (skus v spravcovi zariadeni pravy klik na to USB zariadenie, vlastnosti. Prezri si poriadne aj ovladacie panely, ci to tam nepridalo nejaku ikonku).
Inac ak to vytiahnes uplne z USB tak by to malo uplne zmiznut zo systemu a prepnut sa to na internu zvukovku. Ked to vytiahnes z USB a das potom prehrat zvuk (winamp apod), tak co ti to vypise?

P.S. inac aj v hre by si mal mat moznost nastavit si ze ktoru zvukovku ma pouzivat, niekde v setupe alebo nastaveniach hry, pod Win by potom mohla ostat nastavena povodna zvukovka.

inac malo by to prepinat automaticky
http://logitech-en-amr.custhelp.com/cgi-bin/logitec h_en_amr.cfg/php/enduser/popup_adp.php?p_sid=bRT1fV 8j&p_lva=&p_li=&p_faqid=884&p_created=1089642923&p_ sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jv d19jbnQ9NjQsNjQmcF9wcm9kcz04NDQsMTMmcF9jYXRzPSZwX3B 2PTIuMTMmcF9jdj0mcF9zZWFyY2hfdHlwZT1hbnN3ZXJzLnNlYX JjaF9ubCZwX3BhZ2U9MQ**

When you plug in a USB microphone, the operating system automatically detects and enables it as your primary recording device. When you unplug your USB microphone, your operating system will automatically enable your primary sound card/recording/onboard device again.

Takze vytiahni to z USB, nastav vo Win primarne zariadeni normalnu zvukovku. Potom ked to strcis tak by to malo automaticky nastavit tie USB sluchatka ako primarne (nic uz nenastavuj), a ked to vytiahnes z USB tak to ma automaticky nastavit povodnu zvukovku ako primarnu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru