Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Microsoft úprava podmínek

Dneska mi došel od Microsoftu email tohoto znění
Vysvětlení smlouvy o poskytování služeb
Tento e mail jsme vám poslali, protože aktualizujeme Smlouvu o poskytování služeb společnosti Microsoft, která platí pro jeden nebo více vámi používaných produktů či služeb společnosti Microsoft pro spotřebitele. Smluvní stranu pro naše bezplatné služby pro spotřebitele na evropských trzích (v Evropském hospodářském prostoru a Švýcarsku) měníme ze společnosti Microsoft Corporation (USA) na společnost Microsoft Ireland Operations Limited, One Microsoft Place, South County Business Park, Leopardstown, Dublin 18, Irsko. U nároků, které se týkají bezplatných nebo placených služeb pro spotřebitele na evropských trzích, měníme také rozhodné právo na zákony Irska. K žádným jiným změnám ve Smlouvě o poskytování služeb společnosti Microsoft nedochází.
Úplnou Smlouvu o poskytování služeb společnosti Microsoft si můžete přečíst zde. Další informace o této aktualizaci naleznete také na stránce Nejčastější dotazy zde. Tato aktualizace Smlouvy o poskytování služeb společnosti Microsoft vstoupí v platnost 28. prosince 2018. Pokud budete naše produkty a služby pro spotřebitele nadále používat i po 28. prosinci 2018, znamená to, že vyjadřujete svůj souhlas s aktualizovanou Smlouvou o poskytování služeb společnosti Microsoft.
Pokud nesouhlasíte, máte možnost přestat produkty a služby používat a zavřít svůj účet Microsoft předtím, než tyto podmínky vstoupí v platnost. Pokud jste rodič nebo zákonný zástupce, odpovídáte za používání produktů a služeb společnosti Microsoft pro spotřebitele vaším dítětem nebo nezletilou osobou, a to včetně nákupů.
Děkujeme, že používáte produkty a služby společnosti Microsoft.

tak nevím jestli na nás(předpokládám že to nepřišlo jen mně) nepletou nějakou levárnu díky

Předmět Autor Datum
Nepletou.
Wikan 15.11.2018 11:41
Wikan
Jakou máš na mysli ? Obvykle takové podmínky nikdy nečtu,tak snad můžu používat výtečný Windows 10 i…
forestek 15.11.2018 12:27
forestek
Možná update kvůli Brexitu.
Olin Kluzif 15.11.2018 20:23
Olin Kluzif
Aneb ať žijou spekulace!
host 15.11.2018 20:25
host
Takže kvůli brexitu to změnili z USA na Irsko, přičemž ani jedné země se brexit netýká? poslední
Wikan 15.11.2018 20:28
Wikan

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru