Předmět Autor Datum
Je to mobil Wiko Ridge FAB 4G. Najednou se mi z ničeho nic spustila obrazovka, že došlo k chybě šifr…
Deniusa 15.11.2018 19:52
Deniusa
Došlo k chybě s šifrováním - to znamená, že jsi buď měla zašifrované úložiště nebo si to po nějaké a… poslední
Jan Fiala 16.11.2018 18:23
Jan Fiala
Na počítače vás tu je jako much na lejnu a na mobily nee? Poradíte mi teda někdo co s tou chybou? Už…
Deniusa 16.11.2018 07:07
Deniusa
Klííííííííídek;-). Problém je, že počítače (stolní) jsou skoro všechny na jedno brdo (musí to tak bý…
Kachlík 16.11.2018 12:56
Kachlík
Na počítače vás tu je jako much na lejnu a na mobily nee? Možná proto se to tu jmenuje "Počítačová…
Wikan 16.11.2018 13:03
Wikan

Je to mobil Wiko Ridge FAB 4G. Najednou se mi z ničeho nic spustila obrazovka, že došlo k chybě šifrování a musím provésrt reset telefonu do továrního nastavení. To jsem udělala ale pořád to hází tuto chybu. Stáhla jsem si android pro tento telefon od Wika ale i tak to z SD karty nejde rozjet. Pořád to hází tuto chybu.

Na počítače vás tu je jako much na lejnu a na mobily nee? Poradíte mi teda někdo co s tou chybou? Už mámm QPST tool od Qualcomu a drivery na kabel. Jenže když tam chci dát firmware tak to stejně nefunguje a navíc v tom posraným archívu nejsou soubory ktery požaduje program. Můžete se někdo vykašlat na předsudky a poradit mi co s tím doprdele?

Kontroluj slovník (host)

Klííííííííídek;-). Problém je, že počítače (stolní) jsou skoro všechny na jedno brdo (musí to tak být kvůli specifikacím), ale třeba už notebooky jsou trošku komplikovanější, tam si výrobci mohou dovolit (a dovolují) řešení, které u jiné značky nejsou, a proto je to o něco složitější. A mobily jsou na tom ještě hůř, než notebooky, protože těch výrobců je sakra hodně, a co funguje třeba u Samsungu, nemusí fungovat na Sony, atd… Takže spíš zkus pohledat nějaké fórum přímo na Tvůj telefon (nebo alespoň specializované na mobily), bude větší šance, že se někdo s danou značkou (a problémem) už setkal…

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru