Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook sa stale reštartuje

Dala som reštartovať notebook(Acer) pretože pomaly reagoval...už to trvá 7 hodín...na obrazovke píše...Počítač nevypínajte kým sa táto operácia nedokončí. Inštaluje sa aktualizácia 1 z 1..., nikdy takto nereagoval, prosim poraďte...som zúfala keďže som v zahraničí a nikto mi nevie pomôcť...PROSÍM ( keď je to zložité, tak to si neporadím)....vopred ďakujem

Předmět Autor Datum
můžeš tam mít nainstalovaný antivirový program, který víc škodí než že byl k něčemu užitečný (třeba… poslední
lední brtník 19.11.2018 22:29
lední brtník

můžeš tam mít nainstalovaný antivirový program, který víc škodí než že byl k něčemu užitečný (třeba avast). windows jsou tak hloupé, že jejich nejvyšší účet trusted installer doteď neumí odstřelit blokující proces, aby svou násilnou aktualizaci mohly dokončit.
a když to nejde a stalo se jim to opakovaně u různých verzí w10 až k úplnému krachu, přesto neumí přerušit/vrátit aktualizaci a po restartu ve windowsím prostředí vydat srozumitelnou zprávu.

aktualizace win10 jsou ukázkou naprosté tuposti mrchosoftu a výkladní skříní jeho pohrdání zákazníky.

nech to do půlnoci běžet. když to nepomůže, teprve pak bych to vypnul a ráno zkusil obnovu systému.

u shitu jako acer počítej s tím, že systém je po startu zasviněný automaticky spuštěným bloatwarem od aceru - zase něco z toho může být nekompatibilní s pozdějšími aktualizacemi. dávno měly být ty aceří nesmysly pozakazované.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru