Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Instalace antiviru

Zdravím všechny a prosím o radu..po instalaci antiviru AVAST,ale i jiných např.AVG,KASPERSKY..se mi po pokusu otevřít tento program zobrazí hlášení..Aplikaci(0x0000022)se nepodařilo správně spustit.Kliknutím na tlačítko OK aplikaci ukončete.Nepomohlo ani nastavení jako správce ,ani nastavení kompatibility.Prosím o možnou radu

Předmět Autor Datum
Z příkazového řádku jako admin postupně: Dism /Online /Cleanup-Image /CheckHealth Dism /Online /Clea…
Kyncl 23.11.2018 12:05
Kyncl
Spravna odpoved od uzivatele Kyncl. Doplnim moznost jit do bodu obnoveni, vybrat nejaky z doby, kdy…
RedMaX 24.11.2018 09:18
RedMaX
a mate dôvod inštalovať antineco bazmeky ako avast ci avg?
Mlocik97 23.11.2018 12:16
Mlocik97
- Nevim jaka je nynejsí situace, ale jestli mas nainstalovany operacni system Woknos 10, tak nekteré…
XoXoChanel 23.11.2018 12:41
XoXoChanel
konkrétně avast a jím koupený ještě horší avg patří mezi extrémně špatně / téměř bezcenné "antiviry"…
lední brtník 23.11.2018 20:33
lední brtník
mcafee to ešte existuje, ja už 5 rokov to nevidel ani nepočul... to je Vaše firma na tom teda hodne…
Mlocik97 23.11.2018 20:52
Mlocik97
odpady jako avast / avg / mcafee byly vyjmenovány jako příklad toho, co si uživatel zásadně nemá do…
lední brtník 24.11.2018 10:58
lední brtník
ono i niektorý ajťáci vo firme schválne nainštalujú na PC software (a vedia o tom že je to shit sw),…
Mlocik97 24.11.2018 13:48
Mlocik97
Tentokrát musím tvůj příspěvek pochválit, dobře napsané. Vida, jde to i bez nadávek :beer:. poslední
Rce 24.11.2018 14:13
Rce

Z příkazového řádku jako admin postupně:
Dism /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
Dism /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Pokaždé by měla být odpověď počítače "The operation completed successfully"

- Nevim jaka je nynejsí situace, ale jestli mas nainstalovany operacni system Woknos 10, tak nekteré AV provokovali ruzné bugy, hlavne zmíneny Avast.
*Na tvém miste bych pouzil bod obnovy. Nech si je treba pres systémovou consoli vypsat a vsechny body a zvol nejakou ktera byla pred instalaci Avast (popripade datum/hodina kdy byl instalovan najdes ve spravci udalostï).

konkrétně avast a jím koupený ještě horší avg patří mezi extrémně špatně / téměř bezcenné "antiviry". ztráta času a výkonu pc s tím svinstvem.
směs antivirů v jednom pc taky nefunguje nejlíp.

podobný šunt z té horší strany zeměkoule je cokoliv od mcafee. dnes mi ta jejich updatovaná buzinec sračka "endpoint" smazala půlku adresáře od nirsoftu.

na domácím pc samozřejmě žádný av odpad nevedu. av firmy bych mohl vyučovat, kudy se šíří viry a co je jejich planý poplach.

mcafee

to ešte existuje, ja už 5 rokov to nevidel ani nepočul... to je Vaše firma na tom teda hodne špatne. /|\ Čo sa týka Antivirov tak ak už nejaký, tak okrem toho integrovaného v OS stojí za pozornosť maximálne tak Avira, ClamAV / Immunet. Ostatok patrí do virtuálneho koša... naopak odporúčané je inštalovať AntiMalware ako MBAM, ADWCleaner. Mať správne nastavený firewall. A samozrejme používať rozum.

(@ od '/|\' to už skôr píšem tazateľovi než tebe medvídku)

odpady jako avast / avg / mcafee byly vyjmenovány jako příklad toho, co si uživatel zásadně nemá do pc instalovat, protože u těchto krámů převažují zápory.

m: mcafee to ešte existuje
lb: na domácím pc samozřejmě žádný av odpad nevedu

tak aby to pochopil skoro každý...
- na domácím pc si uživatel vládne sám, neznalí laici si tam nechají natahat doplněk při instalaci ze slunečnice, nebo av podle reklamy. když je to úplné bfu, nacpe tam placenou verzi "internet security".
- ve firmě se o to stará více či méně arogantní ajťák, který si oblíbil nějaký av, uživatelé v normální firmě nemají admošská práva a ajťák se zdokonaluje v dovednostech při odvirování manažerských notebuků, neb oni jsou admini.
- v korporátu jsou it manažeři bývalí frustrovaní ajťáci z bodu 2), potřebují konzoli s barevným výpisem aktualizovaný/neaktualizovaný antivir za celou síť. na nákup av se konají výběrová řízení, kde jedním z parametrů je dovolená na malorce pro šéfa it.

pokud je to v člověčích silách, může si leda zvolit bod 1), nebo se stát frustrovaným ajťákem z 2). jinak na výběr av nemá vliv.

ono i niektorý ajťáci vo firme schválne nainštalujú na PC software (a vedia o tom že je to shit sw), ktorý po čase systém rozdrbe, on vie presne čo sa dodrbe, oprava mu zabere rádovo pár minút, ale za "opravu" získa dobré peniaze. Je to v podstate spôsob jak si udržují práci.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru