Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím o názory na tento Smartphone

Ohledne toho nabijeni, ono se u dnesnich baterii moc nepocita s nabijenim pres PC a z nabijecky ti dneska tece minimalne 1A ale cim dal casteji i vic, tady bych si tipl, ze nabijecka bude mit tak 1,5-2A, tudiz cas nabijeni zkratis 3x az 4x.

Jak tu pise pod tebou o Redmi 5, tak ohledne toho bych si dal pozor. Zadny Asus jsem jeste nevidel, ze by mel problemy s digitizerem po pul roce pouzivani a to same i presnost dotyku u Asusu lepsi. Nicmene Redmi 5 neznam, posledni smejd od Xiaomi, kterej jsem videl se zavadou digitizeru bylo Redmi 4A. Chci tim ale rict, ze v te recenzi se o displeji nepise, ale pri vyberu bych prave porovnval i displeje a docela bych veril, ze ho bude mit Asus lepsi (jen domnenka).

Edit: Ohledne te velikosti, sportujes treba chodis behat? Ja mam SGS5 (ne mini) a i s tim mam problem, kam ho dat, aby pri behu nezavazel. Ten Asus je jeste vetsi, v podstate nevim o zadnem dnesnim telefonu, ktery bych chtel i z duvodu prehnane velikosti. Telefon pri behu potrebuju kvuli GPS.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny