Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím o názory na tento Smartphone

USB-C neni rychlejsi nez jiny adekvatni USB konektor, to je nesmysl. To same dobijeni je stejne rychle jako na jinem adekvatnim konektoru.

• Prosim ?! Jakto ze né . Pod revizi [USB@3x] (s vyjimkou 3.1) se to neda vubec porovnat, nic spolecného. 480mb/s USB 2.0 (HI-SPEED vs Super-Speed+), jeste jsem nevidel prenos videa [pres USB 1→3.x]. (USB 3.1 Type-C dokaze podat az 10 Gb/s - Mobile High-definition Link, podpora prenosu az 4K pres MHL), podporuje vetsi Wataze|A, takze i rychlejsi dobijeni, nepotrebuje tak velké dobijecky (neni pravidlem) pres tzv Quick Charge pro [USB-C].. ale pak ty ses "RADCE" ze jo, kdyz tvrdis ze pres [USB-C] se neda dobijet rychleji a ze neni rychlejsi jak ostatni USB tak bude tedy asi pravda a at se podle toho tedy tazatel ridi..

ktery prinasi lidem komplikace.

• Osobne jsem s nim komplikace nemel a to mam nekolik zarizeni na [USB-C], i monitor mam zapojeni pres [USB-C], telefony, tablet etc. Ani lidé v mém okoli, spolupracovnici jsem nikdy neslysel si stezovat, naopak, spise slysim jen spokojenst hlavne s moznosti vlozeni..
* Ale asi na internetu pisou neco jiného, tak to tak bude, lepsi clanek na WEBu, jak vlastni zkusenost pravda ..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny