Předmět Autor Datum
Co sem pátral pro známého tak testy tyto ca seděj,taky celkem chválej za levno.Hive
sambilionk 01.12.2018 12:26
sambilionk
Ved prave, ze nejake taketo som dohladal aj ja(ziadnu extra kvalitu nehladam). Lenze poziadavka Jezi…
vavrapeter 01.12.2018 12:44
vavrapeter
Zrovna tahle značka je pěknej klump,měl sem od nich bezdrát klávesnici výdrž baterie mizivá a signál…
sambilionk 01.12.2018 15:59
sambilionk
Pořádný herní bezdrátový sluchátka s mikrofonem do 50e neseženeš. A hlavně pak si je brát ven s mobi… poslední
Kedidien 04.12.2018 14:13
Kedidien

Ved prave, ze nejake taketo som dohladal aj ja(ziadnu extra kvalitu nehladam). Lenze poziadavka Jeziskovy je, ze musia vyzerat asi takto:

https://m.alza.sk/connect-it-chp-4510-bl-gaming-headset-biohazard-modra-d5445409.htm

Proste ten mikrofon tam musi byt vidiet a to je uz problem. Jezisko mu totiz to donesie aj telefon. Vzhladom na to, ze ho poznam, tak to bude Blackview BV6000(nerozbitny a vodotesny. Ja ho mam tiez a zatial sa ho mojim trom detom nepodarilo znicit), a tam je ten vstup na jack sluchatka zapusteny a klasicke sluchtka sa tam budu dat tazko zasunut. Jedine kupit sluchtka s kablom a k tomu nejaku redukciu, co je zasa komplikacia navyse. Preto by som bol radsej, aby sa k telefonu pripajali cez bluetooth.

Zrovna tahle značka je pěknej klump,měl sem od nich bezdrát klávesnici výdrž baterie mizivá a signál i na necelejch půl metru otřesnej narozdíl od Logitechu kde to jde ca na 4 M a přes zeď ok.

Kvalitní zvukově a ověřený drátový i pohodlný k PC máš tyhle ve výprodejch,bezdrát nebude žádná sláva ani u jednoho u founu to bude jako pěst na oko cos postnul ani o žádných nevím za tu cenu,nějaký viz seznam hore zase asi ne moc pohodlný na delší používání u Pc.:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru