Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr ntb na programování (do 50 tis.)

- Na uvedené aplikace také bez problému pouzivam dnes jiz na postarsim MacBook AIR (Python, Django, Apache, databaze SQL, virtual machine). To ze neni vykonove na stejné urovni neznamena ze je pomalejsi, aplikace pod OSX jedou stejne dobre (né-li lépe) jak aplikace pod Windows.
* Jsem si vedom ze to neni korektni porovnani, ale prirovnal bych to trochu neco jako telefony Android a telefony iPhone kde s 512Mo dokazi podat stejny vyko jak 1Gb u Android. (ano jeste jednou opakuji je to hloupej priklad)

- Celkove me OSX na toto zamereni vyhovuje vice, celkove rychlejsi a rychleji se i v jeho GUI orientuji (+ klavesove skratky) . Samotny AIR je lehky, exelentni vydrz baterie i po nekolika letech, tichy (prehrivani jsem jeste nezaznamenal)..
* Proto jsem OSX nainstaloval i na muj vykonejsi NTB s i5 + GTX@NVIDIA (ve verzi Hackintosh). Ale tomu ze tazatel MAC nechce rozumim a da se to pochopit. (mozna bych zakoupil i NTB bez OS a nainstaloval , pouzil i Linux. Myslim ze tech moznosti jak Windows je vice)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny