Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Upgrade komponentů - lehké záseky PC

Ahoj všem.
Řeším menší situaci s PC. Nedávno jsem dělal upgrade a přešel jsem z i7 na Ryzen 5 2600x. Vyměnil jsem základní desku, procesor a ramky. Konkrétně za Asus x470 Prime, Ryzen 5 2600x a Corsair Vengeance LPX Black 16GB (2x8GB) DDR4 3200.
Ostatní komponenty mám zdroj Corsair rm650x, GPU MSI Geforce 1060 6GB Armor a 3x SSD disk (Kingston, WD).
A nyní k mému menšímu problému. Podobný problém jsem měl i na i7 a nyní i na Ryzenu. Dělá mě to hlavně v prohlížeči, kde se přehrávají videa a nebo i při hraní her. Zkoušel jsem Chrome i Firefox. V Mozille o něco lepší, ale jinak stejné. Není to pravidlem vždy, ale většinově padnou FPSka, ale nic tragického, ale v prohlížeči dochází k lehkým zásekům, není to plynulý, při zobrazování videí na full-screen, nebo přetáhnutí okna do druhého monitoru apod. Zkoušel jsem windows 10 přeinstalovat na jiný disk, bez updatu, zkusit staré ovladače na grafiku, nové apod., pořád stejné, nemá to vůbec vliv. Zkusil jsem i M2 disk. Stále stejné.
Je možné, že nějaký komponent může haprovat? Nemůže být vadná grafická karta? Nebo si to jen vše namlouvám a je to normální? Trošku mi to vadí, že to není zcela plynulý, jak by to mělo být. BIOS je aktuální. Ramky jedou na 2666 Mhz.
Moc děkuji všem za nějaké nápady a rady.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny