Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Převod TS do MPEG

Hledám způsob rychlého převodu z formátu *.ts do MPEG2 nebo MPEG4. Můžete doporučit něco odzkoušeného?
Konvertorů je celá řada, ale jestliže se jedná o podobné formáty, mohl by existovat i způsob rychlého převodu. Donedávna jsem používal MPEG Video Vizard a 2hodinový film nahraný ze set-top-boxu jsem měl převedený na MPEG2 asi za 3 minuty. Vyměnil jsem set-top-box za nový, který umí DVB-T2, ale bohužel se soubory nahranými z nového set-top-boxu už není MPEG Video Vizard kompatibilní. Dík předem za dobrý nápad.

Předmět Autor Datum
Na vse bezne staci Avidemux, vic neni potreba, jen pochopit nastaveni. Pro zmenu "obalky" bez zmeny…
lucifer 04.12.2018 13:44
lucifer
2 lucifer, díky zkusím Avidemux. Má ještě někdo jiný návrh? Nahrané soubory *.ts jdou přehrávat ve…
FalesnySobik 04.12.2018 14:32
FalesnySobik
Jo ty GoldenMedia XYZ nejsou spatne, pokud to jde prehrat ve VLC, tak jen v Avidemuxu prevest na jin… poslední
lucifer 04.12.2018 15:38
lucifer

Na vse bezne staci Avidemux, vic neni potreba, jen pochopit nastaveni. Pro zmenu "obalky" bez zmeny kodeku/rekomprese je to otazka propustnosti disku. Pozor, je docela dobre mozne ze ty nahravky z noveho set-top boxu jsou zakryptovane a jdou prehrat jena pouze v nem. Tohle je treba podminka PVR funkci u vsech televizi, set-top boxy jak ktere - mely by tohle delat taky aby neslo sirit nahravky z TV vysilani, ale hlavne ty ruzne "neznacky" na kryptovani kaslou.

2 lucifer, díky zkusím Avidemux. Má ještě někdo jiný návrh?

Nahrané soubory *.ts jdou přehrávat ve VLC playeru i ve Widlovském přehrávači, není to kryptované, ale myslím, že úplná "neznačka" ten set-top-box není. Pravda je to málo známá značka, německá. Neseká se, nekostičkuje, dobrá citlivost, pěkný obraz i zvuk, celkem rychlé odezvy na tlačítka, GOLDEN MEDIA MANIA 820. Četl jsem hodně recenzí na různé STB pro novou normu DVB-T2, ale všechny vycházely dost špatně, tak jsem se nakonec rozhodl pro následovníka STB, kterého jsem měl asi 5 let.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru