Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak naladit programy v HD

Zdravím, uvědomuju si, že je toto pc poradna, ale věřím, že mi zvládnete pomoct nebo jen vysvětlit situaci. Pokud ne, klidně to smažte :)
Vrátil jsem se po x letech ze zahraničí kde jsem fungoval bez TV, přestěhoval se do Frýdku Místku a koupil jsem novou televizi od LG která je certifikována pro příjem v DVBT2 a má správké kodeky. Doma jsem ji připojil na společnou anténu a nechal se automaticky naladit. Zjistil jsem však, že nepřijímám ČT1 HD, ČT2 HD, pouze v SD formátu. Zároveň ale chytám některé "poláky" v HD. Zkusil jsem pohledat na netu co a jak, nastavil kanál č.26 což by mělo být pro FM, ale k ničemu nedošlo. Předpokládám, že asi musím počkat na to, až se připraví společná anténa pro příjem v DVB T2. Mám ale nějakou možnost si to ČT v HD naladit jinak? Děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pravdu má Kurt. Mně to taky nedávno vyhnilo, musí se řešit "poskytovatel" anténního příjmu pro panel… poslední
mif 10.12.2018 22:11
mif

Pravdu má Kurt. Mně to taky nedávno vyhnilo, musí se řešit "poskytovatel" anténního příjmu pro panelák. Nebo případně vlastní anténa. V obýváku máme satelit (tam překvapivě problém není :-)), v dalších třech pokojích STA - jde o eskamotáž s kanály (mění se to jak ponožky). Pokud nedá správce STA nové "vložky", chytíš prd.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru