Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herní sluchátka do 1000 Kč

Jestli to ma 7.1 zvuk nebo obycejne stereo je uplne jedno.

- S touto casti si dovolim nesouhlasit. Jedny herni sluchatka co momentalne pouzivam "Kave [5.1]" (takovy prumer) se ze "stereo" nedaji IMHO porovnat. (tim netvrdim a nerikam ze stereo jsou nepouzitelné nebo spatné. Kdybych mel na vyber mezi kvalitni stereo a shitky [5.1] sluchatky, vemu urcite stereo).
- Kuprikladu u hororovych her které hraju, tak slysim kroky a ostatni zvuky opravdu za sebou. Nebo kdyz okolo tebe neco krouzi, proleti, celkove [5.1] zvuk je v nekterych kompatibilnich hrach opravdu zajimavy -- coz stereo moc neumi . [5.1] maji v tzv muslich ty reproduktory x3 na kazdou stranu/ucho, tim jde zvuk slyset i v zadu, jelikoz se nachazi opravdu za uchem, zepredu i zboku. Kdyz se podivas dovntir tak to vypada jako by v nich byla nainstalovana "Mini 5.1" repro sestava :-).
* Ale souhasim a nejsem moc zastance [7.1]. I kdyz urcite existuji i velmi kvalitni, o proti [5.1] v otazce prostorového zvuku jsem nejak rozdil nepostrehl,- a nemuzu se zbavit pocitu ze 7.1 je to spis takové komercialni lakadlo jak opravdu neco prinosného.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny